Лінію з психологічної підтримки для захисниць запустили “Землячки”

Громадська організація "Землячки" разом з психологинею Ганною Гавриш та командою кваліфікованих спеціалістів запустили лінію психологічної підтримки для захисниць.

Отримати допомогу можна безкоштовно, здійснивши запит через телеграм. пише Рубрика.

З березня 2022 року Громадська Організація "Землячки" підтримує захисниць на фронті необхідною амуніцією, формою, взуттям та боксами з "жіночою гуманітаркою".

"Ми закриваємо ті ніші, в яких бачимо попит в запитах від жінок-військових. Спочатку це були засоби особистої гігієни, форма і взуття за розміром та полегшена амуніція. Пізніше ми дослідили питання військової форми і зрозуміли, що чоловічі лекала не підходять жіночій фізіології, тож розробили свою лінію жіночої військової форми, яку передаємо захисницям безкоштовно. Тепер, коли закриття базової піраміди потреб більш-менш налагоджено, додаються не менш важливі запити щодо психологічної підтримки для жінок-військових", – розповідає Ксенія Драганюк, співзасновниця ГО "Землчячки".

Проєкт "Психологічна підтримка жінок у війні" для захисниць тепер має команду з кваліфікованих психологів для індивідуальних консультацій.

Для землячок, що перебувають на фронті, зібрано групу спеціалістів – психологів, консультантів у різних методах, психотерапевтів та військових психологів, які, залежно від запитів, будуть надавати психологічний супровід захисницям.

"Кожна з нас має право відчувати і проживати різні почуття. І якщо на службі необхідно бути сильною і сміливою, то на зустрічі із психологом можна бути будь-якою. В "онлайн кабінетах" ми можемо зустрітися із вразливістю і сумом, з розчаруванням і очікуваннями. Кожна захисниця зможе висловитися і бути почутою. Цей проєкт – про прийняття і м'який супровід у складний час. Це маленький острівець спокою у вирі безкінечних боїв. І 50 хвилин для кожної, щоб побути в контакті з собою", – Ганна Гавриш, головний психолог проєкту "Землячки. Український Фронт" та куратор з індивідуальних консультацій.

Індивідуальні консультації проходять в онлайн режимі з будь-якого окопу і позиції.
В межах проєкту кожній захисниці, яка звертається за допомогою, буде надано 8-10 сесій з психологом, кожна з яких – тривалістю 50 хвилин і підібрана під запит військовослужбовиці.

Довідка

Для того, щоб зв'язатися з фахівцем, захисниці необхідно лише написати повідомлення в телеграм за номером: +380 68 800 5265 і бути впевненою, що її ментальне здоров'я в надійних руках.

Свіжі дописи

  • Новини

ЄС утричі збільшив фонд підтримки для українських науковців

Європейська комісія ухвалила втричі збільшити фонд підтримки для науковців України та спрямувати 4,5 мільйона євро… Читати більше

Friday May 3rd, 2024
  • Новини

Скібіцький дав інтерв’ю The Economist: говорив про загрозу для Часового Яру, важкий травень та план наступу рф

Представник Головного управління розвідки Міноборони України Вадим Скібіцький дав інтерв'ю виданню The Economist в якому… Читати більше

Friday May 3rd, 2024
  • Новини

Президент США у передвиборчий період планує зменшити увагу до України, – ЗМІ

Глава Сполучених Штатів Америки Джо Байден у передвиборчій риториці не буде акцентувати на питанні підтримки… Читати більше

Friday May 3rd, 2024
  • Новини

Україна має право використовувати зброю Британії по цілях у рф, – Кемерон

Міністр закордонних справ Великої Британії Девід Кемерон пообіцяв у четвер три мільярди фунтів стерлінгів ($3,74… Читати більше

Friday May 3rd, 2024
  • Новини

Українські захисники знищили ще майже 1300 окупантів та 58 артсистем

Минулої доби, 2 травня Сили оборони ліквідували ще понад 1200 загарбників, таким чином загальні втрати… Читати більше

Friday May 3rd, 2024
  • Новини

Генштаб: на Авдіївському напрямку війська ЗСУ відбили 50 атак противника

На Авдіївському напрямку нашими захисниками відбито 50 атак окупантів. Загалом на фронті протягом останньої доби… Читати більше

Friday May 3rd, 2024

Цей сайт використовує Cookies.