fbpx
Сьогодні
20:30 20 Січ 2023

Лінію з психологічної підтримки для захисниць запустили "Землячки"

Громадська організація "Землячки" разом з психологинею Ганною Гавриш та командою кваліфікованих спеціалістів запустили лінію психологічної підтримки для захисниць.

Отримати допомогу можна безкоштовно, здійснивши запит через телеграм. пише Рубрика.

З березня 2022 року Громадська Організація "Землячки" підтримує захисниць на фронті необхідною амуніцією, формою, взуттям та боксами з "жіночою гуманітаркою".

"Ми закриваємо ті ніші, в яких бачимо попит в запитах від жінок-військових. Спочатку це були засоби особистої гігієни, форма і взуття за розміром та полегшена амуніція. Пізніше ми дослідили питання військової форми і зрозуміли, що чоловічі лекала не підходять жіночій фізіології, тож розробили свою лінію жіночої військової форми, яку передаємо захисницям безкоштовно. Тепер, коли закриття базової піраміди потреб більш-менш налагоджено, додаються не менш важливі запити щодо психологічної підтримки для жінок-військових", – розповідає Ксенія Драганюк, співзасновниця ГО "Землчячки".

Проєкт "Психологічна підтримка жінок у війні" для захисниць тепер має команду з кваліфікованих психологів для індивідуальних консультацій.

Для землячок, що перебувають на фронті, зібрано групу спеціалістів – психологів, консультантів у різних методах, психотерапевтів та військових психологів, які, залежно від запитів, будуть надавати психологічний супровід захисницям.

"Кожна з нас має право відчувати і проживати різні почуття. І якщо на службі необхідно бути сильною і сміливою, то на зустрічі із психологом можна бути будь-якою. В "онлайн кабінетах" ми можемо зустрітися із вразливістю і сумом, з розчаруванням і очікуваннями. Кожна захисниця зможе висловитися і бути почутою. Цей проєкт – про прийняття і м'який супровід у складний час. Це маленький острівець спокою у вирі безкінечних боїв. І 50 хвилин для кожної, щоб побути в контакті з собою", – Ганна Гавриш, головний психолог проєкту "Землячки. Український Фронт" та куратор з індивідуальних консультацій.

Індивідуальні консультації проходять в онлайн режимі з будь-якого окопу і позиції.
В межах проєкту кожній захисниці, яка звертається за допомогою, буде надано 8-10 сесій з психологом, кожна з яких – тривалістю 50 хвилин і підібрана під запит військовослужбовиці.

Довідка

Для того, щоб зв'язатися з фахівцем, захисниці необхідно лише написати повідомлення в телеграм за номером: +380 68 800 5265 і бути впевненою, що її ментальне здоров'я в надійних руках.

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: