fbpx
Сьогодні
Фото 11:28 19 Січ 2023

У Києві зафіксували черговий температурний рекорд та сильний туман: жовтий рівень небезпечності

19 січня у першій половині дня у столиці та області утримається сильний туман. При чому сьогодні середньодобова температура повітря в Києві 18 січня склала +7,3°C, що на 9,8°С вище норми й відповідає погоді початку квітня.

Про це повідомляють в Укргідрометцентрі, дані метеостанції Центральної геофізичної обсерваторії імені Бориса Срезневського.

"У найближчу годину, утриманням в першій половині дня 19 січня туман, видимість 200-500 м. І рівень небезпечності — жовтий", зазначають у повідомленні.

Фахівці рекомендують водіям під час керування автомобілем у тумані:

  • ️знизити швидкість руху,
  • тримати безпечну дистанцію з іншими автомобілями,
  • уникати різких маневрів на дорозі.

Київ, туман

За наявності протитуманних фар увімкнути їх разом із ближнім світлом, при зупинці увімкнути аварійну світлову сигналізацію.

Температура повітря у Києві + 4°С. Температура води в річці Дніпро у Києві 0,6°С. На Київщині прогнозується вдень 6-11°.

Київ, туман

Уперше за 143 роки спостережень середньодобова температура повітря в Києві 18 січня склала +7,3°С. Раніше, рекордною середньодобова температура в цей день була в 1993 році з показником +5,8°C.

Київ, туман

Максимально температура в столиці 18 січня піднялась до +10,2°C, перевищивши попередній рекорд для цього дня у 2007 році. Тоді стовпчики термометра піднялись до +9,4°C.

Київ, туман

Мінімальна температура повітря у Києві не опускалась нижче 3,7°C. Попереднє рекордне значення в цей день було відмічено у 1990-му й дорівнювало 3,4°C.

Київ

Нагадаємо, попередній температурний рекорд в Києві зафіксували 3 січня 2023 року.

Рубрика:
Київ Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: