fbpx
Сьогодні
08:55 19 Січ 2023

"Рубрика" підписала меморандум про співпрацю з КНУ імені Тараса Шевченка

Підтримка й навчання молоді, формування нового покоління журналістів – це точно та сфера, яка потребує дієвих рішень. Онлайн-медіа "Рубрика" відтепер буде амбасадором ще й освітніх рішень, співпрацюючи з одним з найкращих університетів країни.

Меморандум передбачає співпрацю за напрямками:

  • проведення майстер-класів з журналістики рішень
  • огляд та рецензування профільних освітніх програм
  • консультації з працевлаштування для студентів та багато іншого.

Від університету меморандум підписала проректорка з науково-педагогічної роботи (гуманітарні питання) Інна Степанець: «Підписаний документ про співпрацю сприятиме консолідації зусиль задля взаємодії в сфері інформування студентів про кар'єрні можливості з метою подальшого співробітництва та працевлаштування». Пані Інна зауважила, що саме «Рубрика» було першим виданням, яке розказало світу про ушкодження корпусів Виставкового кампусу КНУ 31 грудня 2022 року.

Від "Рубрики" меморандум підписала випускова редакторка Марія Смик.

Ми вже давно співпрацюємо з КНУ імені Тараса Шевченка, частина нашої команди є випускниками цього ЗВО, багато нинішніх студентів стажувались у виданні. Однією з них, до речі, була і фотограф Центру комунікацій університету, яка знімала процес підписання. 17 січня ми офіційно засвідчили наші спільні прагнення до розвитку кар'єрного потенціалу молоді, будучи рішуче готові до поглиблення співпраці, створення нових можливостей для української молоді.

Раді підтримувати університетську спільноту та допомагати у формуванні нового покоління журналістів, комунікаційників та політологів. Говоримо не лише про проблеми, але і про те, як їх можна вирішувати. На рівні держави, громади, однієї людини. Збираємо історії, пояснюючи, як і чому вони працюють або не працюють, з чим стикнулися герої і якими виявились результати. Ми сподіваємося, що це допоможе нашим читачам самим ставати агентами змін у власному житті, в Україні, у світі.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений Рубрика (@rubryka)

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: