fbpx
Сьогодні
21:14 17 Січ 2023

Удар рф по багатоповерхівці в Дніпрі: найменшій убитій дитині було лише 11 місяців

28 постраждалих внаслідок російського ракетного удару по багатоповерхівці у Дніпрі перебувають у лікарнях, 10 із них – у важкому стані. Найменшій убитій дитині було лише 11 місяців.

Найменшій загиблій дитині було 11 місяців, зазначив заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко на брифінгу.

"Вдалося врятувати 39 людей з них шестеро дітей. 79 – поранені, з-поміж них 16-ро дітей. У лікарнях зараз перебуває 28 постраждалих, десятеро – у важкому стані", – сказав він.

Тимошенко нагадав, що російські війська вбили 45 мешканців багатоповерхівки у Дніпрі, у тому числі шістьох дітей, найменшій дитині було 11 місяців.

Він нагадав, що місто та область облаштували місця для тимчасового розташування всіх сімей, місцева влада виплатить матеріальну допомогу всім сім'ям загиблих, усім, хто втратив своє житло, і тим, чиє житло постраждало.

"Зараз у Дніпрі на базі адміністрації Соборного району Дніпровської міської ради діє центр у форматі "єдиного вікна". Жителі постраждалого будинку зможуть в одному місці оформити всі необхідні документи й отримати допомогу", – проінформував Тимошенко.

Довідка

Ракета російської федерації влучила в будинок у Дніпрі 14 січня. 236 квартир зруйновано, понад 400 людей залишились без житла. пошуково-рятувальні роботи тривали 69 годин й 17 січня о 13:00 їх було завершено.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: