fbpx
Сьогодні
13:37 17 Січ 2023

Ситуація у Дніпрі: фахівці ДСНС завершили пошуково-рятувальні роботи на місці ракетного удару, 44 загиблих - серед них 5 дітей

English version here

У Дніпрі оголосили про завершення пошуково-рятувальних робіт на місці російського ракетного удару по багатоповерхівці. Загинули 44 людини, зокрема п'ять дітей.

Про це пише Рубрика, посилаючись на пресслужбу ДСНС.

Рятувальники зазначили, що станом на 13:00 17 січня:

  • Загинуло 44 особи, з них 5 дітей
  • Врятовано 39 осіб, з них 6 дітей,
  • Травмовано 79 осіб, з них 16 дітей.

За словами заступника глави Офісу президента Кирила Тимошенка, про зниклих безвісти отримали 47 повідомлень, із яких 23 людей встановили як загиблих, чотирьох знайшли живими у родичів чи в лікарнях.

Пошуки людей тривали 69 годин.

Як писала Рубрика, унаслідок ракетного удару по багатоповерхівці у Дніпрі 14 січня кількість загиблих зросла до 44 людей.

Про це повідомив зранку очільник Дніпра Борис Філатов у Facebook.

Довідка

Вибухи в Дніпрі пролунали під час масованої російської атаки на Україну 14 січня. росіяни влучили в багатоквартирний будинок.

За словами заступника керівника Офісу президента Кирила Тимошенка, в ураженій дев'ятиповерхівці було 16 під'їздів і проживали приблизно 1700 мешканців. Наразі весь будинок залишився без електрики, газу, без вікон.

Рятувальні роботи тривають у цілодобовому режимі. До них залучили понад 500 людей та більш як 90 одиниць техніки. Також на місці працюють психологи ДСНС.

У Дніпрі з 15 січня оголосили триденну жалобу за загиблими внаслідок російського ракетного удару по житловій багатоповерхівці. Попередньо відомо, що 72 квартири зруйновано, ще понад 230 — пошкоджено.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: