fbpx
Сьогодні
18:16 13 Січ 2023

Військовий комісар: білорусь введе обмеження на виїзд для частини військовозобов'язаних

Фото: GettyImagеs

У білорусі планують ввести заборону на виїзд за межі країни громадян, які не пройшли звіряння даних військовозобов'язаних.

Про це повідомляє Рубрика з посиланням на коментар військового комісара Брестської області Олега Коновалова.

За його словами, заборона буде введена починаючи з лютого 2023 року. Вона діятиме для тих, хто не пройшов звіряння. Крім цього, для таких громадян плануються додаткові обмеження. Однак Коновалов не уточнив, які.

"Починаючи з лютого місяця для тих людей, які не пройшли звіряння, найімовірніше, будуть застосовані обмеження на виїзд з території білорусі та, можливо, якісь ще обмеження", – сказав комісар.

Також відомо, що станом на 13 січня в білорусі звіряння облікових даних пройшли лише 95% військовозобов'язаних. Попередньо, 5% перебувають на еміграції, хворіли чи затримані.

Довідка

російські окупанти можуть здійснити новий наступ на Київ у майбутньому. Проте навчання, які відбуватимуться у білорусі найближчим часом, не слід сприймати як пряму загрозу столиці.

російське керівництво планує створити двомільйонну армію.

Командувач Об'єднаних сил ЗСУ Сергій Наєв повідомив, що ситуація на кордоні з білоруссю не вказує на загрозу наземних дій ворога проти України.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: