fbpx
Сьогодні
21:25 13 Січ 2023

У підвали перенесли казарми: ворог готується до оборони Енергодару

На Запоріжжі російські війська готуються до оборони міста Енергодар. Окупанти облаштували казарми та склади з боєприпасами у підвалах житлових будинків.

Про це повідомляє Рубрика, з посиланням на "Енергоатом".

"російські окупанти в місті-супутнику ЗАЕС облаштовують казарми та склади боєприпасів у підвалах житлових будинків. Таким чином, прикриваючись енергодарцями, загарбники намагаються убезпечити своїх військових у разі наступу ЗСУ", – йдеться у повідомленні.

"Енергоатом" повідомляє, що в місті фіксують непоодинокі випадки, коли російські військові використовують підвали цивільних приміщень як місця постійної дислокації, облаштовуючи їх навіть ліжками.

Відомство уточнює, що йдеться, наприклад, про підвал будівлі, в якій розташоване Управління соціальних програм, по вул. Курчатова, 10. Станом на зараз там мешкають близько 50 окупантів, за інформацією "Енергоатома".

Там зазначають: "Загарбники в Енергодарі постійно заносять у підвали житлових будинків якісь великі коробки – ймовірно, зі зброєю чи вибухівкою. Це відбувається в темну пору доби, причому, поки триває "процес", кілька окупантів наглядають за вікнами будинку, щоб убезпечитися від небажаних випадкових очевидців".

"Енергоатом" наголошує, що подібні роботи окупанти проводили в кількох житлових будинках п'ятого та сьомого мікрорайонів.

Крім того, відомство повідомляє наявність великої кількісті вибухівки у "будівлі вузла зв'язку, біля міського виконкому".

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: