fbpx
Сьогодні
22:11 12 Січ 2023

Арнольд Шварценеггер знявся у відеороботі Kalush Orchestra

У кліпі українського колективу Kalush Orchestra знявся американський актор Арнольд Шварценеггер. Назва відеороботи Shchedryi Vechir.

Про це пише Рубрика, з посиланням на ТСН.

Український гурт Kalush Orchestra потішив прихильників новою відеороботою.

Зокрема, артисти представили кліп на пісню Shchedryi Vechir, яку вони випустили ще торік. Знімання відбувалися у США, коли Kalush Orchestra був у турі.

"Коли ми були у США в турі, зняли відео на одну з наших пісень. Чисто на лайті, навіть не думали, що вийде такий крутий кліп. Раніше на цих вулицях бігали в грі GTA – San Andreas, а тепер зробили там нашу інтерпретацію "Щедрівки" та завітали до Арнольда Шварценеггера в гості", – поділився Олег Псюк.

Сюрпризом для прихильників творчості гурту стала не лише добре знайома локація з культової гри, а й поява американського актора Арнольда Шварценеггера. На початку кліпу знаменитість дав англійською потужне послання для України, а в кінці Арні заговорив українською, а саме сказав: "Щедрий вечір".

"Це потужне послання до всього українського народу, особливо зараз, у цей дуже тяжкий час, кожен може мати мрію. І кожен може втілити її в реальність", – сказав Шварценеггер.

Довідка

Kalush Orchestra восени минулого року завітав у гості до легенди Голлівуду. Шварценеггер сам запросив українських музикантів до себе додому. На знак вдячності артисти подарували актору фірмовий подарунок – рожеву панамку.

Рубрика:
Шоу-біз

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: