fbpx
Сьогодні
15:58 09 Січ 2023

Для жінок-підприємиць відкритий набір менторів/ок

Ukrainian Women Entrepreneurs Hub розпочинає набір менторів/ок для підтримки учасниць навчальної програми для жінок-підприємиць UWE Hub 2.0, яка реалізується Центром "Розвиток КСВ" в межах програми USAID "Мріємо та діємо".

Про це пише Рубрика.

Запрошуємо до участі підприємців/миць з досвідом запуску успішних бізнесів, які готові поділитися своїм досвідом і знаннями та бажають спробувати себе в ролі ментора чи менторки для жінок, які лише на старті своєї підприємницької діяльності. Протягом лютого та березня 2023 року жінки-підприємиці, які мають бізнес-ідею чи мають бізнес на ранній стадії запуску будуть проходити навчальну програму UWE Hub 2.0. та завдяки співпраці з менторами/ками на практиці працюватимуть над власною справою.

"Менторство – це крутий інструмент підтримки та натхнення. І він дуже потрібен саме зараз жінками підприємицям, які наважилися відкрити бізнес під час війни чи продовжувати власну справу незважаючи ні на що. Менторство – це двосторонній рух, тому я впевнена, від нього виграють як самі ментори та менторки, так і учасниці", — зазначає Марина Саприкіна, керівниця Центру "Розвиток КСВ", експертка зі сталого розвитку та КСВ.

  • Хто може бути ментором/кою?

Запрошуємо тих, хто готовий ділитися власним досвідом розвитку бізнесів – підприємців/миць (діючих чи в минулому) чи експертів/ок, які працюють в напрямі розвитку бізнесу і стартапів як ментори/ки чи консультанти/ки.

Це можливість стати підтримкою для жінок-підприємиць і поділитися мотивацією, історіями помилок, дати поради щодо бізнесу та викликів сьогодення. Важливо вірити у потенціал бізнесів, які можуть створювати чи створюють учасниці Програми UWE Hub.

  • Що потрібно робити?

Основна задача ментора/ки – це pro bono консультації для вашої менті (учасниці програми, яка має бізнес-ідею і хоче її розвинути, або має бізнес на ранній стадії запуску) з приводу вдосконалення бізнес-моделі / фінансової моделі, а також підготовки до пітчингу.

На початку програми усі ментори/ки пройдуть онлайн-тренінг з менторства, інклюзивності та гендерної чутливості. Ментор/ки можуть обрати собі від одного до трьох менті і провести з кожною не менше двох зустрічей по 60 хвилин у будь-якому зручному форматі.

Тривалість залучення – лютий-березень.

Якщо вам цікаво стати ментором/кою заповніть анкету за посиланням до 20 січня 2023 р. включно: https://forms.gle/YgoRTJWomrryzZKn8

UWE_hub (Ukrainian Women Entrepreneurs Hub) – це спільнота свідомих підприємиць, які зацікавлені у розвитку власної справи, і стейкхолдерів, які готові підтримувати бізнеси жінок. Програма UWE Hub започаткована у серпні 2022 році Центром "Розвиток КСВ" в рамках Програми "Мріємо та діємо".

CSR Ukraine, Центр "Розвиток КСВ" – експертна організація в Україні, що об'єднує понад 40 великих компаній, спільно з якими вже десять років просуває принципи сталого ведення бізнесу та соціальної відповідальності, реалізує власні соціальні проєкти, надає консультації, проводить семінари та тренінги з КСВ питань та звітів як для приватних компаній, так і для державних органів влади. Є національним партнером CSR Europe (Брюссель, Бельгія) і Всесвітньої бізнес-ради зі сталого розвитку (Женева, Швейцарія).

Програма "Мріємо та діємо" впроваджується за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та виконується IREX у партнерстві з Будуємо Україну разом (БУР), Центром "Розвиток КСВ" (CSR Ukraine), Making Cents International (MCI), Міжнародним республіканським інститутом (IRI) та Zinc Network.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: