fbpx
Сьогодні
19:55 08 Січ 2023

Речник ЗСУ: заява про нібито знищення українських захисників у Краматорську є інформаційною операцією Міноборони росії

Фото: Ілюстративне

Заяву Міноборони рф про нібито знищення українських військових у Краматорську спростував речник Східного угруповання військ ЗСУ Сергій Череватий та заявив, що ворожі війська не мають можливостей завдавати високоточних ударів.

Про це він розповів у коментарі "Суспільному", пише Рубрика.

У Міноборони рф заявили, що окупанти провели "операцію відплати" ЗСУ та завдали удар по Краматорську, де начебто перебували українські військові. За словами окупантів, було "знищено" 600 українських військовослужбовців.

Сергій Череватий спростував цю заяву, та назвав її інформаційною операцією Міністерства оборони росії. Він наголосив, що це реакція окупантів на успіхи ЗСУ.

Череватий сказав:

"Ця інформація настільки ж відповідає дійсності, як і дані, що вони знищили всі наші HIMARS. Це — інформаційна операція Міністерства оборони рф у відповідь на успішні дії ЗСУ по ураженню їх великих скупчень особового складу, їх складів, логістики нашими високоточними системами ураження. У них такої можливості немає".

Довідка

У ніч на 8 грудня російська армія завдала 7 ракетних ударів по Краматорську, ще двічі терористи вдарили по Костянтинівці, постраждалих немає. У Краматорську пошкоджено будівлі закладу освіти та промислового об'єкта, а також гаражний кооператив.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: