fbpx
Сьогодні
16:28 08 Січ 2023

Франциск прирівняв матерів з України та росії, діти-солдати яких загинули на війні

Фото: REUTERS/Guglielmo Mangiapane

Папа Римський Франциск закликав молитися як за українських, так і за російських матерів, які втратили своїх дітей на війні, яку розпочала рф.

Про це пише Рубрика з посиланням на Vatican News.

Як зазначає прес-служба Святого Престолу, понтифік під час свого чергового публічного виступу закликав усіх згадати про братів і сестер, що страждають в Україні, "де війна триває, а люди борються без електрики та тепла, де Різдво відзначено війною".

"Нагадавши, що в цей час ми особливо зосереджені на Пресвятій Матері та її Немовляті, яке вона годувала і ростила, він не може не думати про матерів, які втратили своїх дітей у цій війні, як українських, так і російських матерів", – пише Vatican News.

При цьому він попросив молитися за тих матерів, які втратили своїх дітей – солдатів з обох боків, нагадавши, що такою є трагічна ціна війни.

Довідка

Раніше Папа Римський заявляв, що вражений жорстокістю, з якою окупанти воюють в Україні, оскільки вона нібито не притаманна російському народові.

Після цього глава УГКЦ Святослав Шевчук подарував понтифіку фрагмент російської міни, яка у березні знищила фасад храму на Київщині.

Рубрика:
Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: