fbpx
Сьогодні
13:28 05 Січ 2023

В Офісі Президента відреагували на "різдвяне перемир'я" російського патріарха Кирила

Фото: ОПУ

"Різдвяне перемир'я", яке запропонував очільник "російської православної церкви" патріарх Кирил є ніщо інше як цинічна пастка.

Про це пише Рубрика, посилаючись на Twitter радника керівника Офісу президента Михайла Подоляка.

"Заява РПЦ про "різдвяне перемир'я" – цинічна пастка й елемент пропаганди", так назвав звертання Кирила представник ОПУ.

Подоляк наголосив, що РПЦ не є авторитетом для глобального православ'я та виступає лише як "пропагандист війни".

Радник керівника Офісу Президента нагадав, що РПЦ закликала до геноциду українців. А також заохочувала масові вбивства. Подоляк наполягає на ще більшій мілітаризації росії.

Довідка

Як писала Рубрика, 5 січня патріарх Кирил, який відкрито схвалив війну росії проти України, раптом заявив, що нібито закликає до "різдвяного перемир'я".

Раніше Кирил заявляв, що окупанти в Україні захищають росію, і ними "керує внутрішнє моральне почуття, засноване на православній вірі".

Також очільник російської церкви виступив із промовою в храмі збройних сил рф, розхвалюючи молодих росіян, які стають до лав армії і йдуть вбивати українців.

Водночас Збройні сили України не збираються припиняти вогонь для святкування чого-небудь доти, доки рф не виведе свої війська за межі суверенної території України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: