fbpx
Сьогодні
16:28 04 Січ 2023

У Чернівецькій області прикордонники затримували контрабандиста: його госпіталізували з пораненням

Фото: Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон

На Буковині поблизу українсько-румунського кордону прикордонники попереджувальними пострілами зупиняли позашляховик, ймовірно, з контрабандними цигарками.

Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон, пише Рубрика.

"Останнім часом прикордонники Чернівецького загону фіксують збільшення спроб незаконного переміщення тютюнових виробів на кордоні України з Румунією та активно протидіють правопорушенням. Досить часто дії порушників мають зухвалий характер, що несе загрозу життю прикордонним нарядам", – йдеться в повідомленні.

Учора, 3 січня, після обіду прикордонники виявили поблизу українсько-румунського кордону позашляховик. Водій проігнорував вимогу зупинитись та, виконавши небезпечний маневр біля охоронців кордону, вдався до втечі. Не зупинили його й попереджувальні постріли вгору та в напрямку коліс.

Надвечір правоохоронцям надійшла інформація від медпрацівників Сторожинецької лікарні про чоловіка, що звернувся за допомогою з вогнепальним пораненням лівої руки. Згодом, за адресою проживання 41-річного чоловіка виявили автомобіль, який намагалися цього дня зупинити на кордоні. Наразі триває розслідування.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: