fbpx
Сьогодні
13:35 01 Січ 2023

Є позитивні новини: Гуменюк розповіла про просування ЗСУ на півдні

Українські захисники на півдні країни мають певні просування у роботі й вже досягли деяких результатів. Це є позитивними новинами з фронту, але поки їх ще не можна озвучувати.

Про це пише Рубрика, посилаючись на начальницю Об'єднаного координаційного прес-центру Сил оборони півдня України Наталію Гуменюк в ефірі телемарафону.

"Перспективи в нас залишаються досить прозорими та зрозумілими. Дійсно, ми вирушаємо в цьому напрямку досить потужним кроком, як для ворога. Наша робота має певні результати, які ми просто зараз ще не можемо озвучити.

Але можу сказати, що позитивні новини є і це говорить про те, що наша робота просувається. Але для того, щоб вона була абсолютно результативною, треба трошки почекати і тоді про неї дізнаються всі", – розповіла Гуменюк.

Очільниця пресцентру підкреслила, що ворог вже потерпає від цього, це очевидно і помітно з його передислокації.

"Те, що будуть відпрацьовані напрямки, це абсолютно точно і вони продовжують бути в розробці. І найближчим часом це буде не лише озвучено, а й очевидно. Сподіватися на "жест доброї волі" не варто, ми працюємо потужно, для того, щоб всі "жести" їм вказували правильний напрямок", підкреслила Гуменюк.

Нагадаємо, раніше повідомляли, що російські війська ведуть оборонно-ротаційні дії у Херсонській та Запорізькій областях.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: