fbpx
Сьогодні
11:08 31 Гру 2022

На Чернігівщині окупанти вночі завдали удару "Іскандером" по військовому містечку

Фото: Ілюстративне

По Чернігівській області, у ніч проти 31 грудня, російські агресори завдали ракетного удару. Загарбники влучили по одному з військових містечок.

Про це у Telegram повідомив голова Чернігівської обласної військової адміністрації В'ячеслав Чаус.

Очільник області повідомив, що, за попередньою інформацією, це була балістична ракета "Іскандер".

Зі слів Чауса, траєкторію "Іскандеру" практично неможливо відстежити існуючими засобами протиповітряної оборони.

Також Чаус зазначив, що внаслідок ракетного удару загиблих, на щастя, немає.

"За останні дні інтенсивність обстрілів зросла. Ворог гатить із артилерії, мінометів та реактивних систем залпового вогню. Вчора в Семенівці від ворожого снаряду загинула жінка", зазначив голова ОВА.

Жителів Чернігівської області попередили, що найближчими днями потрібно бути максимально уважними та не ігнорувати сигнали повітряної тривоги.

Нагадаємо, війська рф вранці 29 грудня влаштували нову ракетну атаку проти України. У Києві, Львові та Одесі пролунали вибухи, у Харкові, за попередніми даними, були прильоти. Загалом ворог випустив 70 ракет. 58 ракет знищили сили ППО.

Після цього російські терористи вкотре похвалилися ракетними ударами по території України. При цьому про кількість збитих українською протиповітряною обороною ворожих ракет у рф згадувати не стали.

Як писала Рубрика, росія може готувати масований удар по Україні під час новорічних свят. Зазвичай перерви між атаками становили в середньому 7-10 днів, проте цього разу агресор може відійти від схеми, що встановилася.

Водночас у Повітряних силах ЗСУ попередили, що наступна ракетна атака рф може бути більш масовою, ніж удар 29 грудня. Перерва між останньою атакою і попередньою їй стала більшою, ніж зазвичай. Отже, ворог міг накопичити більше ракет для подальших ударів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: