fbpx
Сьогодні
16:32 28 Гру 2022

У мережі Донеччини знизили тиск газу через пошкодження магістрального газопроводу

Знижено тиск газу в газотранспортній мережі Донеччини через пошкодження магістрального газопроводу в Харківській області.

Про це заявляє Оператор ГТС України.

Зниження тиску вплинуло на обсяги транспортування газу до об'єктів інфраструктури регіону.

"Співробітники ОГТСУ оперативно локалізували аварійну ділянку газогону в безпекових цілях. Ремонтні бригади Краматорського ЛВУМГ одразу виїхали на місце інциденту для аналізу пошкоджень, а також планування та проведення відновлювальних робіт", – йдеться у повідомленні.

Деталі щодо інциденту та оціночні терміни усунення обіцяють повідомити після оцінки масштабів руйнувань.

Наразі Донеччина залишається одним з найбільш складних регіонів України з великою кількістю пошкоджень критичної інфраструктури внаслідок постійних обстрілів росією, наголошують в ОГТС.

"Ремонтні бригади Краматорського ЛВУМГ неодноразово усували наслідки масштабних руйнувань газотранспортної інфраструктури, мають величезний досвід та сильні компетенції для виконання таких робіт".

28 грудня, дефіцит електроенергії в українській енергосистемі зріс внаслідок зупинки деяких блоків електростанцій через обстріл росіянами газової інфраструктури.

А голова Донецької ОВА Павло Кириленко повідомив, що на території Донецької області відключили усі газові котельні через пошкодження магістрального газогону на Харківщині.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: