fbpx
Сьогодні
11:18 25 Гру 2022

У росії знову спалахнув торговельний центр: на Кубані горить ТЦ "Вега" у станиці Тбіліській

Уранці 25 грудня у російській станиці Тбіліській Краснодарського краю розпочалася пожежа в ТЦ "Вега". Вогонь охопив площу у 1000 квадратних метрів.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Як зазначають, про пожежу стало відомо близько 8 ранку за місцевим часом (о 7-й за Києвом). Рятувальники провели розвідку приміщень, евакуація не проводилася, постраждалих унаслідок цієї пожежі немає.

Для ліквідації пожежі у ТЦ на місце залучили 63 людини та 18 одиниць техніки. Наразі встановлюють, що стало причиною пожежі.

Уже не перший раз на росії горять ТЦ

У Підмосков'ї 9 грудня горів гіпермаркет на території торгового центру "Мега Хімки". Вогонь швидко поширився на всю будівлю площею понад 17 тисяч квадратних метрів.

Пожежникам вдалося загасити полум'я, але будівля магазину повністю вигоріла. 63-річний охоронець помер.

Ранок 12 грудня у росії теж розпочався з пожежі. У підмосковній Балашисі загорівся торговельний центр "Стройпарк". Сталося загоряння будматеріалів на відкритому майданчику біля торгового центру на площі 200 квадратних метрів, вогонь поширився на перший поверх.

Відтак площа пожежі зросла до 9 тисяч квадратних метрів.

Також 17 грудня у російському Владивостоці сьогодні сталася масштабна пожежа на складі. Масштаби пожежі зросли до двох тисяч квадратних метрів. 

У Санкт-Петербурзі спалахнула пожежа в будівлі на території машинобудівного заводу "Звезда", у центрі Москви горіли складські приміщення в районі трьох вокзалів.

Горіли також Пермський пороховий завод, що виробляє снаряди до реактивних систем залпового вогню "Град" і "Смерч", комплексів протиповітряної оборони та іншої зброї, склад із боєприпасами під Бєлгородом.

На росії, 18 грудня, в місті Сніжинськ Челябінської області спалахнула пожежа у торговельному центрі "Універмаг". Відвідувачів евакуювали, є постраждалий. 

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: