fbpx
Сьогодні
22:58 20 Гру 2022

У рф заявили, що путін теж був на передовій. ЗМІ впізнали Ростов-на-Дону

Після поїздки президента Володимира Зеленського до Бахмута в мережі з'явилася інформація, що російський диктатор володимир путін теж був на фронті, проте журналісти-розслідувачі запевняють, що це був Ростов-на-Дону.

Про це повідомляють "РИА Новости" та журналісти-розслідувачі "Агентство".

Через кілька годин після новини про те, що Зеленський у Бахмуті, депутат російського парламенту Андрій Гурульов написав, що путін був "у зоні спеціальної військової операції".

Увечері вже прессекретар Кремля Дмитро Пєсков заявив, що слова Гурульова нібито правда: "Якщо він має на увазі штаб, де він був у п'ятницю, то так".

Російські дослідники вивчили відео відвідування путіним штабу і дійшли висновку, що путін відвідував штаб військ Південного військового округу в Ростові-на-Дону.

Великий круглий стіл зі штабу ПВО та інтер'єри кімнати, в якій він розташований, збігаються з тим, що видно під час відвідування Путіним штабу родів військ. Той самий штаб у листопаді відвідував і міністр оборони Сергій Шойгу. Тоді також стверджувалося, що міністр перебуває в "зоні проведення спецоперації", – повідомляють журналісти.

Рубрика:
Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: