fbpx
Сьогодні
11:08 18 Гру 2022

На Київщині без постачання енергії залишаються ще 600 тисяч мешканців Київщини, – ОВА

Фото: PIXABAY

Унаслідок масованих ракетних атак рф ще понад 600 тисяч людей досі без світла у Київській області. Постачання електроенергії поступово відновлюють, водночас екстрені вимкнення електроенергії тривають.

Про це пише Рубрика, посилаючись на заяву голови обласної військової адміністрації Олексія Кулеби в ефірі національного телемарафону.

"Київщина продовжує відновлюватися після ракетних обстрілів. На жаль, на цей момент у нас з електроенергією може бути лише половина споживачів Київської області.

Відповідно 50% зараз без електроенергії. Але це не постійно ті ж самі абоненти. Йде перемикання.

Ці дві доби люди (енергетики – ред.) працюють цілодобово, щоб відновити подачу електроенергії. Планується, що ми повернемося до планових відключень десь на вівторок (20 грудня – ред.)", наголосив Кулеба.

Очільник області зазначив, що наразі без світла залишаються понад 600 тисяч людей.

Поки повернутися до графіків, на які область вийшла буквально 3 дні тому, енергетики наразі не можуть.

Зазначають, що найбільше від російських ударів постраждали Білоцерківський район і місто Біла Церква та Броварський район і місто Бровари.

За словами Кулеби, о 4 ранку 18 грудня в Білій Церкві відновили теплопостачання, а напередодні у Броварах відновили електропостачання.

На цей момент непроста ситуація у Бориспільському та Бучанському районах (Немішаєвська територіальна громада) – там тривають аварійні відключення.

Також Кулеба повідомив, що зв'язок в області є.

Довідка

Нагадаємо, 16 грудня росіяни завдали масованого ракетного удару по цивільній інфраструктурі України. Окупанти випустили 70 крилатих та 4 керовані авіаційні ракети, 60 крилатих ракет було збито силами ППО.

У результаті ударів постраждали декілька об'єктів енергетичної інфраструктури та житлові будинки в Житомирській, Київській, Харківській, Дніпропетровській та Запорізькій областях.

17 грудня очільник столиці повідомив, що теплопостачання до київських осель, яке було порушено внаслідок вчорашніх російських ракетних ударів, повернули 75% мешканців столиці.

Як писала Рубрика, раніше Кличко заявив, що всім жителям Києва повернули водопостачання.

18 грудня, голова столиці повідомив, що теплопостачання, яке було порушене внаслідок масованої російської ракетної атаки 16 грудня, повністю повернули мешканцям Києва.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: