fbpx
Сьогодні
08:48 18 Гру 2022

Кличко: до всіх осель киян повернули теплопостачання

Теплопостачання, яке було порушене внаслідок масованої російської ракетної атаки 16 грудня, повністю повернули у столиці.

Про це пише Рубрика, посилаючись на Telegram очільника Києва Віталія Кличка.

"Місто після останніх обстрілів повертає роботу всіх сервісів. Зокрема, повністю відновили роботу системи теплопостачання столиці. Всі джерела теплопостачання працюють в штатному режимі", зазначив голова міста.

Кличко додав, що протягом дня у неділю комунальники працюватимуть по окремих будинках, де можуть виникати локальні проблеми з теплом.

Довідка

Нагадаємо, 16 грудня росіяни завдали масованого ракетного удару по цивільній інфраструктурі України. Окупанти випустили 70 крилатих та 4 керовані авіаційні ракети, 60 крилатих ракет було збито силами ППО.

У результаті ударів постраждали декілька об'єктів енергетичної інфраструктури та житлові будинки в Житомирській, Київській, Харківській, Дніпропетровській та Запорізькій областях.

Раніше Кулеба повідомляв, що внаслідок масованої атаки на Київщині пошкоджений об'єкт критичної інфраструктури та 9 приватних будинків у різних районах області.

Зокрема, в Києві після атаки не працювало метро, були перебої з електрикою, водо- і теплопостачанням. У суботу зранку відновило роботу метро і киянам було повернуто водопостачання. Однак третина киян лишалася без електропостачання.

17 грудня очільник столиці повідомив, що теплопостачання до київських осель, яке було порушено внаслідок вчорашніх російських ракетних ударів, повернули 75% мешканців столиці.

Як писала Рубрика, раніше Кличко заявив, що всім жителям Києва повернули водопостачання.

Рубрика:
Київ Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: