fbpx
Сьогодні
10:32 11 Гру 2022

У британській розвідці вважають, що бюджет рф є занадто оптимістичним та не відповідає воєнним витратам

На росії, ймовірно, зменшать фінансування інших сфер бюджету, окрім військової, оскільки державний бюджет російської федерації на 2023 рік занадто оптимістичний та не відповідає витратам на війну.

Про це пише Рубрика, посилаючись на Twitter Міністерства оборони Великобританії, де виклала свій огляд станом на 11 грудня розвідка.

Зазначають, що нещодавно диктатор країни-агресорки володимир путін схвалив держбюджет рф. На оборону наступного року росія планує виділити 9 трлн рублів (143 млрд доларів). Це майже 30% від всього бюджету, що набагато більше, ніж у попередні роки.

Проте у британській розвідці припускають, що цих коштів росії не вистачить, щоб перекрити витрати на війну проти України. Тому інші сфери відповідно зазнають тиску.

"Бюджет, схвалений путіним, ймовірно, є надто оптимістичним щодо очікуваних доходів і витрат у 2023 році. Тому інші частини російського бюджету, ймовірно, зазнають дедалі більшого тиску для покриття витрат на війну", написано у повідомленні.

Нагадаємо, що Палата представників Сполучених Штатів схвалила оборонний бюджет, який включає 800 млн доларів на допомогу Україні.

Як писала Рубрика, за даними британської розвідки, зростання військової підтримки російських військ Іраном відбудеться вже у найближчі місяці.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: