fbpx
Сьогодні
15:34 08 Гру 2022

Українські захисники показали, як знищують позиції російських військ поблизу Бахмута

На Донеччині українські десантники продовжують знищувати живу силу російських військ поблизу Бахмута, завдаючи ударів по позиціях росіян та філігранно потрапляючи прямо в ціль.

Про це пише Рубрика, посилаючись на Телеграм Десантно-штурмових військ.

"На відео зафіксовано філігранну роботу мінометного підрозділу окремої єгерської бригади ДШВ ЗС України", написано в повідомленні.

Окрім того, мінометники, завдяки орієнтуванню через БПЛА, знищили живу силу озагарбників на одній із позицій у районі міста Бахмут.

"Після успішного вогневого ураження, в даному районі живої сили окупантів більше не було помічено. Працюємо далі", – відзначив командир мінометного підрозділу окремої єгерської бригади ДШВ ЗС України.

Раніше повідомляли, що російські війська щодня втрачають на Бахмутському напрямку понад 50 людей. Стільки ж загарбників зазнають поранень.

Нагадаємо, ситуація на цій ділянці фронту залишається напруженою, але контрольованою. За словами Сергія Череватого, окупанти не зможуть оточити українські війська у Бахмуті, оскільки ЗСУ тримають оборону та відбивають атаки ворога.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: