fbpx
Сьогодні
13:53 08 Гру 2022

"Нафтогаз": у Херсоні уже мають тепло в оселях 60% абонентів

У звільненому від російських загарбників Херсоні 60% абонентів, які отримують теплопостачання від місцевої ТЕЦ, вже з теплом.

Про це повідомили в "Нафтогазі".

Як зазначають, комунальні служби міста продовжують лагодити мережі, щоб подати опалення і в решту осель.

"Попри обстріли та постійні перебої з електроенергією, фахівці титанічними зусиллями повертають тепло в деокупований Херсон.

Усі вони щоденно ризикують власним життям та здоров'ям, адже об'єкти енергетичної інфраструктури, як відомо, під особливим прицілом ворога.

Розуміючи масштаб руйнувань мереж та загальну ситуацію в місті, я можу стверджувати, що це героїчна праця.

Дякую всім спеціалістам, зокрема працівникам Нафтогаз Тепло, які сьогодні повертають життя звільненому місту. Ваш внесок дуже важливий", – заявив голова правління НАК "Нафтогаз України" Олексій Чернишов.

У "Нафтогазі" також пояснили, що через значні руйнування мереж у більшості мікрорайонів міста вкрай важко відновити постачання одразу в усі оселі. Проте "комунальні служби міста працюють над подачею тепла 24/7".

"Дякуємо за співдію Херсонській ОВА, яка сприяла процесу запуску теплоносія. Зараз основна робота лягає на плечі комунальних служб, які відповідають за ремонт мереж і забезпечують подачу тепла в оселі жителів", – додав Чернишов.

Що відбувається у Херсоні?

Зазначимо, що у Херсоні тривають стабілізаційні заходи ще з 11 листопада, коли місто звільнили українські військові.

У Херсоні також вже відновили роботу українська міська й обласна влада, а також СБУ.

Уранці, 19 листопада, до деокупованого Херсона прибув перший від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну потяг.

Окрім того, так звані "Пункти незламності" з теплом, електрикою, їжею та доступом до інтернету почали працювати у звільненому Херсоні.

У місті Херсон станом на 4 грудня у Херсоні електропостачання відновлено у 85% споживачів, а також відновлено роботу насосної станції, що забезпечує водопостачання для 70% містян. 

Російські агресори ж продовжують обстрілювати місто.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: