fbpx
Сьогодні
13:25 07 Гру 2022

В білорусі перевіряють систему реагування на акти тероризму: що відомо

Перевірка державної системи реагування на акти тероризму буде проходить 7 – 8 грудня в білорусі, повідомили в Радбезі країни.

Про це повідомляє білоруське провладне інформагентство "Белта".

Повідомляється, що у цей період заплановано пересування військової техніки та особового складу сил забезпечення нацбезпеки.

Також заплановано тимчасове обмеження руху громадян і транспорту окремими дорогами загального користування та ділянками місцевості.

В Радбезі попередили, що будуть застосовані імітаційних засобів ураження з навчальною метою.

Довідка

Днями командувач Об'єднаних сил Збройних сил України генерал-лейтенант Сергій Наєв заявив, що на території Білорусі триває накопичення союзного угруповання військ, тож захисники готуються до адекватного реагування на це.

Самопроголошений президент білорусі олександр лукашенко звинуватив Україну і НАТО у зростанні кількості провокацій поблизу білорусько-українського кордону і заявив, що Україна намагається втягнути сили НАТО у війну.

На думку аналітиків Інституту вивчення війни (ISW), олександр лукашенко робить заяви про загрозу з боку НАТО, аби підкреслити необхідність захисту та уникнути втягнення у війну в Україні.

6 грудня Міністерство оборони білорусі оголосило про початок занять з бойової підготовки збройних сил країни.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: