fbpx
Сьогодні
21:47 07 Гру 2022

Президент України звернувся до Фонду з прав людини імені Кеннеді

Фото: ОПУ

На полі бою в Україні вирішується доля мільйонів людей, які можуть бути врятовані.

Про це Президент Володимир Зеленський сказав під час свого звернення до представників Фундації захисту прав людини ім. Роберта Кеннеді.

"24 лютого росія розпочала проти нас тотальну війну. І це війна на виживання. Сотні наших міст і сіл просто спалені вщент через російські удари. 1888 населених пунктів нам уже вдалося звільнити від окупації. Але ще майже стільки ж українських міст і сіл залишаються в окупації. А це означає, що зараз на полі бою в Україні вирішується доля мільйонів людей. Мільйонів, які можуть бути врятовані", – сказав Зеленський.

Він зазначив, що Україна не має права полишити жодну людину в російській окупації і в російських фільтраційних таборах, де вже зникли безвісти тисячі, а також на російській території, куди були силою депортовані сотні тисяч українців.

"Ми можемо їх звільнити. Ось у чому наша надія. Ось що означає ваша підтримка. Це не про політику – це про життя", – сказав Президент.

Він подякував США за підтримку України та висловив сподівання, що завдяки цій підтримці "ми зможемо одного дня сказати: вся Україна нарешті вільна й убезпечена від російських посягань".

Рубрика:
Політика Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: