fbpx
Сьогодні
15:19 07 Гру 2022

Понад добу гасили пожежу на аеродромі біля Курська після атаки дрона

в росії на аеродромі біля Курська понад добу гасили пожежу, яка, за даними місцевої влади, виникла після атаки безпілотника.

Про це повідомляє губернатор Курської області Роман Старовойт у Telegram.

Старовойт зазначив: "Загоряння в районі курського аеродрому, спричинене внаслідок атаки ЗСУ, ліквідоване. Пожежі було присвоєно 3 категорію складності. Більше доби з вогнем боролися понад 200 осіб".

За словами Старовойта, вогонь гасили представники аварійно-рятувальних підрозділів МНС, Протипожежної служби Курської області, Міністерства оборони, РЖД та інших відомств.

російський губернатор запевняє, що постраждалих немає.

Довідка

Під ранок 6 грудня губернатор Курської області рф Роман Старовойт повідомив, що у російському місті Курськ сталася пожежа на аеродромі. За його словами, внаслідок атаки безпілотника в районі курського аеродрому загорівся нафтонакопичувач.

Влада Курської області росії після пожежі на аеродромі в Курську вирішила скасувати заняття у двох школах і продовжила на 2 тижні жовтий рівень терористичної небезпеки.

Пізніше російський губернатор повідомив, що в Курській області росії почали будувати оборонні споруди – у полях встановлюють бетонні пірамідальні протитанкові споруди, відомі як "зуби дракона".

Рубрика:
Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: