fbpx
Сьогодні
18:22 07 Гру 2022

Мер Львова зустрівся з Папою Римським Франциском

Мер Львова Андрій Садовий та очільник Першого медичного об'єднання Львова зустрілися з Папою Римським Франциском. На зустрічі також була присутня дружина Садового.

Про це Андрій Садовий повідомив у своєму Телеграмі.

"Я був здивований, коли отримав цю пропозицію. Ми разом з Катериною, Олегом Самчуком та Сергієм Кіралем ретельно готувались до зустрічі. Кілька хвилин, щоб сказати все, що потрібно, усе, що важливо", – написав він.

Садовий оприлюднив фото дерев'яного хреста – символа перемоги добра і правди, "пораненого" осколком російської ракети.

"Поранений, але НЕЗЛАМНИЙ, як усі українці. Цей осколок витягнули з тринадцятирічної дівчинки Насті. Папа про це знає. Думаю, кожен дуже чітко зрозумів символізм", – йдеться у дописі.

Зазначається, що глава католицької церкви благословив хрест, і тепер він подорожуватиме церквами світу, щоб спонукати всіх вірних молитись за Україну. Ще один такий хрест залишиться в нього, щоб кожного дня нагадувати про ціну, яку платять українці за правду та свободу.

Також Садовий додав, що серед тем зустрічі були наслідки російської агресії та проєкт #UNBROKEN, який запустили у Львові, щоб лікувати, протезувати та реабілітувати українців, які постраждали від війни.

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: