fbpx
Сьогодні
18:33 06 Гру 2022

Recorded Future надасть Україні свою розвідувальну платформу: навіщо це рішення

English version here

Міністерство цифрової трансформації і найбільша розвідувальна компанія у сфері кіберзахисту Recorded Future підписали меморандум про співробітництво.

Про це повідомляє Мінцифри у Телеграмі.

У чому проблема?

Як заявив генеральний менеджер центру аналізу цифрових загроз Microsoft Клінт Воттс, рф активізує свої кібератаки для здійснення тиску на джерела військово-політичної підтримки України.

Воттс закликав клієнтів готуватися до нових російських кібератак взимку.

Яке рішення?

"Підписали меморандум з Recorded Future, який допоможе захистити критичну інфраструктуру в Україні від військової та кіберагресії з боку росії. Також домовилися про спільну роботу над створенням нових продуктів і технологій для захисту критичної інфраструктури, які зможуть використовувати в усьому світі", – йдеться в повідомленні.

Як це працює?

Зазначається, що в межах підписаного документа Recorded Future надасть свою розвідувальну платформу, спеціалізованих інженерів та аналітиків розвідки.

Зі свого боку українська сторона – власну експертизу та спеціалістів, які співпрацюватимуть з компанією.

У міністерстві зазначили, що з початку повномасштабної війни Recorded Future надала розвідувальні дані для захисту критичної інфраструктури України, допомогла в розслідуванні військових злочинів росіян, а також відкрила доступ до програмної платформи Intelligence Cloud на понад 10 мільйонів доларів.

Рубрика:
Технології

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: