fbpx
Сьогодні
Новини компаній 12:12 06 Гру 2022

Переваги, характеристики та принцип роботи двопаливного генератора EcoFlow Smart Generator Dual Fuel

Величезна кількість українців опинилися у дуже складних умовах. Постійні пошкодження енергетичної системи, провокують відсутність електроенергії протягом тривалого часу. Якщо влітку це було не надто важко, то взимку ситуація погіршується через холод, зниження температури навколишнього середовища. Без електроенергії не функціонують котельні, насосні станції, які подають воду. Оптимальним варіантом для приватних будинків та квартир є придбання генераторів. Проте у квартирі та на балконі встановлювати такі прилади не варто, через високий рівень шуму та небезпеку для всіх мешканців. Це пов'язано з перегріванням генераторів та можливістю вибухів, що вже траплялося декілька разів та набуло широкого розголосу у пресі.

Параметри роботи та характеристики EcoFlow Smart Generator Dual Fuel

Тому оптимальним варіантом є придбання розумної техніки, яка суттєво відрізняється своїми технічними характеристиками, параметрами та системою управління. Чудово себе зарекомендували прилади від EcoFlow. Зокрема невеличкі електростанції EcoFlow delta, які заряджаються протягом однієї години від електромережі та можуть працювати, живлячи не лише предмети електроніки, але й більш потужні побутові прилади. Проте в умовах тривалої відсутності світла, регулярна підзарядка таких електростанцій неможлива. В такому випадку оптимальним варіантом є придбання EcoFlow Smart Generator Dual Fuel, тобто інверторного генератора.

Технічні характеристики та особливості роботи інверторного генератора ecoflow:

  • Це пристрій, який суттєво відрізняється від звичайних генераторів наявністю спеціального програмного забезпечення. 
  • Керування пристроєм здійснюється через додаток, з використанням мобільного телефону. В аварійних ситуаціях, коли немає можливості використовувати смартфон, є можливість ручного запуску.
  • Об'єм паливного баку складає 4 л. Оптимальна потужність, яку вдається отримати – 1,8 кВт. Цього значення достатню, щоб здійснити живлення не лише мобільних телефонів, планшетів та ноутбуків, але й газового котла та навіть невеличкої морозильної камери, холодильника.

Переваги, характеристики та принцип роботи двопаливного генератора EcoFlow Smart Generator Dual Fuel

Варіанти живлення EcoFlow Smart Generator Dual Fuel

Генератор працює з використанням очищеного 95-го бензину або зрідженого газу. Крім того, він відрізняється невеликим рівнем шуму та можливостю працювати з виділенням мінімальної кількісті вихлопних газів, що заважає під час використання звичайних бензинових або дизельних генераторів на балконах багатоповерхівок. 

Тому інверторний генератор ecoflow можна сміливо використовувати в середині квартири, на дачі, або відкритому повітрі. Використовуючи інверторний генератор разом з електростанціями, вдається здійснити повністю автономне живлення квартири, або невеликого заміського будинку. Потужності пристрою вистачає, щоб забезпечити роботу всіх необхідних побутових приладів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: