fbpx
Сьогодні
09:45 05 Гру 2022

Нуланд та Брінк зустрілись із благодійною організацією "Волонтерська спілка "ПОРУЧ", партнером УВКБ ООН

English version here

Заступниця Державного секретаря США з політичних питань Вікторія Нуланд та посол США в Україні Бріджит Брінк під час свого дводенного візиту в Київ завітали до благодійної організації "Волонтерська спілка "ПОРУЧ", яка є партнером УВКБ ООН в Києві та надає допомогу постраждалим від війни.

Вікторія познайомилася з командою "ПОРУЧ" та перевірила роботу організації. Делегація потрапила до волонтерського штабу під час безкоштовних дитячих занять для дітей переселенців із зони бойових дій та окупації у просторі ПОРУЧ-SPACE.

ПОРУЧ-SPACE – це проєкт психологічної підтримки, допомоги в соціалізації та адаптації дітям із зони бойових дій та окупації. Команда "ПОРУЧ" проводить безкоштовні гуртки з творчості, танців, спорту, журналістики, англійської мови та арт-терапію, аби допомогти дітям, постраждалим від війни, покращити психологічний стан і знайти друзів у новому місті.

Вікторія та Бріджит залюбки доєдналися до виготовлення ляльок-мотанок разом з дітьми. У цей день вони виготовляли патріотичні обереги до Дня Збройних сил України і також подарували ляльок гостям.

На занятті були присутні діти з Дружківки, Харкова, Херсона та Сєвєродонецька, а викладачка – з Авдіївки.

УВКБ ООН разом з партнерами КримSOS підтримують "Волонтерську спілку "ПОРУЧ" та допомагають у закупівлі меблів та обладнання для занять з дітьми.

Під час візиту поважні політичні діячі не тільки виконували свої безпосередні робочі завдання, а й по-дружньому поспілкувалися з дітьми. Такі моменти щастя та посмішок безцінні під час війни.

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: