fbpx
Сьогодні
08:58 04 Гру 2022

Український боксер Берінчик, який вийшов на ринг в образі військового, став чемпіоном Європи

Фото: Укрінформ

Титул Чемпіона Європи за версією EBU здобув український боксер Денис Берінчик, одноголосним рішенням суддів він переміг француза Івана Менді.

Про це повідомляє Укрінформ.

Поєдинок відбувся у Лондоні на стадіоні "Тоттенгем Готспур". На ринг український боксер вийшов у формі військового з шевроном спецпідрозділу "Кракен". Його супроводжував боксер Олександр Усик.

Зазначають, що бій тривав усі дванадцять раундів. Берінчик здобув перемогу одноголосним рішенням суддів.

117:112 і двічі по 116:112 — на користь українського боксера.

Денис Берінчик, боксер

Фото: Укрінформ

Берінчик здобув титул чемпіона Європи за версією EBU у легкій вазі (до 61,2 кг). Заразом він відстояв свій титул WBO International.

Довідка

Денис Юрійович Берінчик (нар. 5 травня 1988, Сорокине, Луганська область, УРСР) — український професійний боксер, виступає у першій напівсередній вазі (до 63,5 кг) та легкій вазі (до 61,2 кг).

Срібний призер Олімпійських ігор (2012), срібний призер чемпіонату світу (2011), бронзовий призер літньої Універсіади (2013), дворазовий чемпіон України (2013, 2014).

Заслужений майстер спорту України з боксу. Денис Берінчик відомий своїми епатажними виходами на бій, в поєдинку проти Крістобаля — Денис з'явився в костюмі "Супермаріо", а перед цим боксер виїжджав до рингу на коні.

Берінчик — володар титулу WBO International. Ще у жовтні цього року він мав битися з Менді, проте поєдинок відклали до грудня.

Для українського боксера це вже 17-та перемога. Свою професійну кар'єру він розпочав у 2015 році.

Рубрика:
Спорт

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: