fbpx
Сьогодні
Фото 10:35 01 Гру 2022

З України до США евакуювали чотирьох левенят, які осиротіли під час війни

Фото: New York Post

До притулку для тварин у штаті Міннесота, що у Сполучених Штатах Америки, прибули з України четверо левенят, які осиротіли під час повномасштабного вторгнення росії на українську землю.

Про це пише Associated Press 30 листопада із посиланням на Міжнародний фонд захисту тварин.
Заповідник The Wildcat Sanctuary, який розташований за 145 км від Міннеаполіса став новим домом для левенят. Тварин вже оглянув ветеринар, їх поселили у тепле місце для відпочинку.

Левенята евакуація з України до США

Фото: New York Post

Як зазначають, левенята з іменами Тарас, Стефанія, Леся і Прада перед тим їх перевезли літаком до Сполучених Штатів, провели останні три тижні в Познанському зоопарку в Польщі. Тварини мають вік від чотирьох до п'яти місяців.

Левенята евакуація з України до США

Фото: New York Post

Повідомляють, що трьох дитинчат врятували в Одесі, а Прада народилася в Києві. Що сталося з мамами-левицями тварин, рятувальники не знають.

"Ці дитинчата пережили більше у своєму короткому житті, ніж будь-яка тварина", — заявила керівниця програми порятунку Фонду дикої природи Мередіт Вітні.

Політ літака, у якому перевозили дитинчат, був частково профінансований Фондом сім'ї Ендрю Сабіна, нью-йоркського металургійного мільйонера.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: