fbpx
Сьогодні
10:55 01 Гру 2022

Український "Альфа-банк" остаточно змінив свою назву

30 листопада завершилися всі процедури по заміні назви українського "Альфа-Банку". Офіційно відтепер він називається "Cенс Банк".

Про це інформує Рубрика, посилаючись на пресслужбу банку.

Як зазначають, "Cенс Банк" буде продовжувати виконувати всі свої зобов'язання перед клієнтами та контрагентами як правонаступник "Альфа-Банку Україна".

"У зв'язку з перейменуванням банку не потрібно звертатися до відділень, перевипускати картки чи переоформлювати будь-які документи", наголосили в пресслужбі.

У зв'язку зі зміною назви, роботу сервісів банку (Sense SuperApp, iFOBS тощо) було тимчасово призупинено на декілька годин вночі з 30 листопада на 1 грудня.

Довідка

"Cенс Банк" – один із системно важливих банків України з 130 відділеннями.

Фінустанова обслуговує понад 3 млн фізичних, 55 тис. юридичних осіб та 82 тис. ФОПів. У банку працює 4,5 тис. співробітників.

За даними "Альфа-банку", його найбільшими акціонерами опосередковано були:

  • підсанкційний російський бізнесмен Андрій Косогов (40,9614%). До нього після початку війни перейшли пакети Германа Хана та Олексія Кузьмичова, що потрапили під санкції.
  • Михайло Фрідман (32,86%) і Петро Авен (12,4018%),
  • UniCredit S.p.A. (Італія, 9,9%),
  • "Марк Фоундейшн з дослідження ракових захворювань" (3,8736%).

Як писала Рубрика, акціонери українського "Альфа-Банку" під час дистанційного засідання 12 серпня ухвалили рішення про перейменування банку на АТ "Сенс Банк" (Sense Bank).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: