fbpx
Сьогодні
18:04 30 Лис 2022

ЗМІ: у Хорватії провели обшук на яхті Медведчука та його дружини

Агенти ФБР провели обшук на яхті "Royal Romance" виданого росії українського нардепа Віктора Медведчука. Це відбувалося в середині листопада у хорватському місті Трогірі, там пришвартоване 92- метрове судно.

Про це повідомляє хорватське видання "Jutarnji List".

Видання написало про обшук розкішної яхти "Royal Romance" 29 листопада, але обшук пройшов за 10 днів до того, відповідно до постанови окружного суду Спліта від 15 листопада.

Це підтвердив суддя та речник окружного суду Спліта Дінко Мешін. Ордер на обшук був виданий на запит Міністерства юстиції США.

Це таємне провадження, тому суддя Мешин не зміг повідомити більше деталей, окрім того, що в ордері є ім'я українського олігарха та його дружини Оксани Марченко.

США ведуть проти кума володимира путіна та його дружини справи за порушення там федеральних законів, серед іншого їх звинувачують у відмиванні грошей.

Довідка

5-палубна яхта "Royal Romance" побудована суднобудівною компанією "Feadship", Віктор Медведчук отримав її в липні 2015 року.

У березні 2021 року яхта "Royal Romance", якою володіла родина народного депутата від ОПЗЖ Віктора Медведчука, змінила власника, аби уникнути українських санкцій.

З кінця вересня 2021 року ця яхта була пришвартована в порту Рієка (Хорватія).

Рубрика:
Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: