fbpx
Сьогодні
14:59 30 Лис 2022

Херсон знову обстріляли російські війська: відомо про загиблу та пораненого

Фото: Телеграм/ Ярослав Янушевич

30 листопада, зранку, російсько-окупаційні війська вчергове завдали удару по середмістю Херсона: внаслідок обстрілу є руйнування та постраждалі.

Про це інформує Рубрика, посилаючись на Телеграм очільника ОВА Ярослава Янушевича, на заяву в ефірі телемарафону  пресофіцера комендатури оборони Херсона Дмитра Плетенчука.

"Реально по Херсону ворог періодично б'є з різних типів ракетного та артилерійського озброєння. Сьогодні вкотре влучили, постраждала чергова лікарня – це обласна стоматологічна поліклініка. Крім цього, є прильоти по житлових будинках, зараз інформація про постраждалих встановлюється", – розповів Плетенчук.

Херсон, обстріл

Фото: Телеграм/ Ярослав Янушевич

Очільник області зазначив, що загарбники знову стріляли по Херсону.

"70-річна мешканка Херсона через ворожий обстріл загинула у власній квартирі. А 64-річний херсонець отримав поранення, коли перебував на вулиці — російські снаряди падали на дорогу. Наразі чоловікові надають необхідну медичну допомогу", повідомив Янушенич.

Голова ОВА наголосив, що своїми ударами росіяни пошкодили кілька житлових будинків та медичні заклади, а також влучили у газогін.

Що відбувається у Херсоні?

Зазначимо, що у Херсоні тривають стабілізаційні заходи ще з 11 листопада, коли місто звільнили українські військові.

Відтоді там не лише затримують людей, які співпрацювали з росіянами, але й знайшли вже декілька приміщень, де катували проукраїнських жителів.

У Херсоні також вже відновили роботу українська міська й обласна влада, а також СБУ.

Уранці, 19 листопада, до деокупованого Херсона прибув перший від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну потяг.

Окрім того, так звані "Пункти незламності" з теплом, електрикою, їжею та доступом до інтернету почали працювати у звільненому Херсоні.

Російські агресори ж продовжують обстрілювати місто.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: