fbpx
Сьогодні
15:19 30 Лис 2022

Адаптації для ВПО: В Україні запрацювала програма допомоги для переселенців щодо надання вищої освіти

Комплексна Програма Адаптації для ВПО – Всімдім створила співпрацю з Національним Університетом ім. В.Н.Каразіна та Національним Університетом ім. Ярослава Мудрого.

Про це пише Рубрика.

Як зазначають, вузи приймають дітей з програми адаптації на навчання на квотній основі та надають дітям цілковито безкоштовні консультації для допомоги в підготовці до вступу та навчання.

Чому це важливо?

ВНЗ України наразі переживають досить складні часи, коли державні заклади (особливо Харківщини, звідки обидва університети, з якими співпрацює програма) не можуть нормально працювати.

Падіння попиту та актуальність вищої освіти почалося ще за часів пандемії. Але при цьому, війна для нас стала поштовхом стати сильнішими.

Насамперед:

  • знайти нові шляхи спілкування зі студентами та молоддю,
  • переглянути освітні програми та допомогти дітям отримувати знання, якими вони цікавляться.

Водночас, саме через освіту лежить шлях до повноцінної карʼєри. Фундаментальні знання здатні надати людям можливість працювати в тій сфері, в якій вони хочуть себе реалізувати.

Тож HR від Vsimdim допомагає учасникам програми вибрати найбільш доцільну сферу інтересів та отримати отримані знання для подальшого карʼєрного розвитку.
Дізнатися більше про Vsimdim можна в бекграундері.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: