fbpx
Сьогодні
22:55 30 Лис 2022

6 мільйонів абонентів без світла: Президент вимагає справедливості й передбачуваності

Фото: ОПУ

Близько 6 мільйонів абонентів в Україні станом на вечір 30 листопада відключені від електрики, президент Володимир Зеленський вимагає зробити ситуацію якомога більш прогнозованою та справедливою для всіх громадян.

Про це заявив Володимир Зеленський у вечірньому зверненні до українців 30 листопада.

Президент повідомив, що станом на цей вечір близько 6 мільйонів абонентів у більшості областей України та у Києві відключені від електрики.

Ситуація залишається дуже складною саме в столиці, а також на Київщині, у Вінницькій, Львівській, Одеській, Хмельницькій і Черкаській областях.
Енергетики та комунальники, всі служби роблять все, щоб стабілізувати систему й дати людям більше енергії на довший час, запевнив Зеленський.

"І я ще раз хочу підкреслити: дуже важливо, щоб люди розуміли, коли й на який проміжок часу у них відключать електрику. Це відповідальність як самих енергокомпаній, так і місцевої влади.

Люди мають право знати. І настільки, наскільки це можливо зараз, має бути забезпечена передбачуваність життя. Люди бачать, що в сусідніх будинках чи на найближчих вулицях чомусь інші правила щодо світла. А має бути справедливість і зрозумілість", – сказав президент.

Рубрика:
Економіка

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: