fbpx
Сьогодні
15:26 29 Лис 2022

Вартість передплати для українців зросте до $75 за користування Starlink

Компанія Starlink через три місяці після зниження ціни почала повідомляти українських користувачів про зміну тарифу оплати: її підняли і тепер вона становить $75 за місяць.

Про це пише ain.ua із посиланням на волонтера Павла Бондаренка.

Нагадаємо, що раніше Starlink знизив вартість передплати для українців зі $100 до $60 на місяць. З 29 листопада компанія підвищує вартість своїх послуг для українців.

"Щомісячна вартість послуги Starlink зросте з $60 до $75. Нова ціна діятиме для вашої підписки від 29 грудня 2022 року.

Якщо ви не бажаєте продовжувати послугу, можете скасувати її в будь-який момент", наголосили у листі від Starlink.

Зазначимо, що термінал супутникового інтернету від Starlink коштує $499. Після покупки клієнт має заплатити щомісячну передплату.

У День Незалежності України компанія повідомила українців про зниження вартості послуг в Україні.

Довідка

Раніше американські ЗМІ повідомили, що SpaceX звернулася до міноборони США з проханням узяти на себе оплату послуг супутникового інтернет-зв'язку в Україні, який забезпечується терміналами Starlink.

Пізніше Маск уточнив, що не вимагає відшкодування вже завданих витрат, але й не може постійно фінансувати роботу переданих терміналів, що коштуватиме компанії понад 120 млн дол. до кінця року та близько 400 млн дол. протягом наступних 12 місяців.

Після резонансу на тлі дописів засновника SpaceX Маск повідомив, що вирішив продовжити фінансування послуг. Маск заявив, що створить функцію пожертв на сторінці оплати послуг Starlink. Окрім того, його компанія закрила це питання й офіційно відкликала згаданий запит до Міноборони США.

Після цього Михайло Федоров заявив, що термінали Starlink працюють та будуть працювати надалі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: