fbpx
Сьогодні
15:41 29 Лис 2022

КМДА: у випадку надзвичайної ситуації у Києві вимушено зливатимуть воду з систем теплопостачання при -3°C

Усі столичні організації, які відповідають за обслуговування теплопостачання в столиці, у випадку надзвичайної ситуації повинні будуть злити воду з опалювальних систем, якщо температура опуститься до мінус 3°C і нижче.

З такоє заявою звернулася Київська міська держадміністрація, пише Рубрика.

"У зв'язку із суттєвим похолоданням, на випадок виникнення надзвичайної ситуації внаслідок ворожих атак, кожна обслуговуюча компанія повинна бути готова в негайному порядку вжити технічних заходів, аби не дозволити будинковій системі теплопостачання вийти з ладу чи заморозитись у випадку тимчасового аварійного відключення тепла", зазначили у адміністрації.

Мова йде про всі обслуговуюч ікомпанії, незалежно від форми їх власності чи форми управління будинком, в тому числі ОСББ, ЖБК.

Відзначають, що у разі перебоїв зі зв'язком і неможливості узгодити дії з теплопостачальною компанією, рішення про злиття води в будинку приймає відповідальна особа обслуговуючої компанії самостійно та оперативно.

КМДА, НС опалення

Фото: КМДА

Зокрема, якщо станеться надзвичайна ситуація, то на період ремонтних робіт, необхідних для відновлення постачання тепла, відповідальні особи обслуговуючої компанії зобов'язані злити (здренувати) воду в опалювальних системах. При умові, коли температура опустилась до мінус 3 і нижче градусів за Цельсієм.

Як писала Рубрика, у Києві, щоб уникнути відключення електроенергії на період не більше 4 годин для кожної групи споживачів, енергетики обіцяють докласти усіх зусиль.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: