fbpx
Сьогодні
21:21 27 Лис 2022

МВС: окупанти вже пошкодили 32 тисячі цивільних об’єктів і 700 об’єктів інфраструктури

Внаслідок обстрілів російських окупантів в Україні постраждало вже близько 32 тисяч цивільних об'єктів і понад 700 об'єктів критичної інфраструктури.

Про це повідомив перший заступник міністра внутрішніх справ Євгеній Єнін в ефірі телемарафону, пише "УП".

Він зазначив: "Як і належить терористам, під прицілом у них (росіян – ред.) цивільні об'єкти. На сьогодні нараховано близько 32 тисяч подібних об'єктів, які зазнали уражень від російських снарядів. Це, в першу чергу, приватні або багатоквартирні будинки мирних мешканців. Лише 3% від кількості зафіксованих обстрілів – це військові об'єкти.

Під прицілом росіян залишаються та об'єкти критичної інфраструктури. Станом на зараз зафіксовано понад 700 об'єктів критичної інфраструктури – це аеродроми, мости, нафтобази, електричні підстанції і тому подібне, які попали під удари орків".

Єнін зазначив, що росіяни "досі марять маніакальним бажанням занурити Україну в темряву, і немає жодних підстав вважати, що вони зупиняться".

Він запевнив: "Нас можуть чекати досить непрості часи, але і уряд готується, і я знаю, що переважна більшість українців так само готуються до подібних атак, і нас не зламати".

Перший заступник міністра також повідомив, що на сьогодні 524 населених пункти в 7 регіонах України мають проблеми з електропостачанням – йдеться як про повну відсутність електроенергії, так і часткову.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: