fbpx
Сьогодні
12:13 27 Лис 2022

Киян закликали без потреби не їздити на приватних авто: столицю накриє хурделиця

27 листопада у Києві прогнозують снігопад, а тому міська влада звертається до водіїв не користуватися по можливості власними авто під час хурделиці та не паркувати їх на узбіччях, щоб не заважати снігоприбиральній техніці.

Про це пише Рубрика посилаючись на Telegram голови Києва Віталія Кличка.

"Синоптики прогнозують сьогодні снігопад у столиці. Невеликий сніжок уже йде. Ситуація на дорогах залежатиме не тільки від комунальників, а й від обережності та відповідальності водіїв.

Будь ласка, під час негоди не виїжджайте на власних авто без нагальної потреби. Не паркуйтеся на узбіччях доріг, аби не заважати роботі снігоприбиральної техніки", наголосив очільник міста.

Кличко також звернувся і до пішоходів та закликав їх бути обережними та уважними. А у темну пору доби носити одяг зі світловідбиваючими елементами.

Очільник Києва зазначив, що всі служби готові до зміни погодних умов та прибирання міста.

Зі слів Кличка, дорожня служба має 525 одиниць основної і додаткової техніки, яку використовують для прибирання снігу й протиожеледної обробки покриття в столиці.

Також готові зеленбуди міста і керуючі компанії ЖКГ. Вони мають 167 одиниць техніки та понад 4 тисячі працівників, яких задіюватимуть відповідно до потреби і масштабів негоди.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: