fbpx
Сьогодні
08:57 26 Лис 2022

Безповоротні втрати серед російських мобілізованих сягнуть 100 тисяч солдатів очікують у кремлі, – росзмі

Узимку російська федерація має на меті стабілізувати фронт в Україні, а вже навесні відновити активні бойові дії; через це в Кремлі очікують, що безповоротні втрати мобілізованих можуть скласти близько 100 тис. осіб.

Про це пишуть російське видання "Важные истории" з посиланням на два джерела, одне з яких наближене до ФСБ, а друге – до Генштабу ЗС рф.

Як зазначають "Важные истории", керівництво рф розуміє, що навесні активізація бойових дій буде передбачати великі втрати.

"До весни наступного року втрати вбитими і пораненими можуть становити близько 100 тис. Але це нікого не лякає: їх замінять строковиками", наголошують у виданні.

Вони посилаються на слова джерела, яке близьке до ФСБ.

Наближене до російського Генштабу джерело також поділилося з виданням прогнозом Кремля, згідно з яким втрати в Україні становитимуть близько 100 тис., переважно мобілізованих.

Джерело розповіло, що до весни наступного року міністерство оборони рф планує підготувати 120 тис. строковиків, яких зможуть потім відправити в Україну, щоб заповнити втрати серед мобілізованих. Власне, саме тому, за його словами, путін не скасовує указ про часткову мобілізацію.

Довідка

Наприкінці жовтня міністр оборони рф Сергій Шойгу доповів путіну, що мобілізаційні заходи завершено. При цьому указ про завершення мобілізації так і не було підписано. У путіна заявили, що окремий указ не потрібен.

Як писала Рубрика, попри раніше оголошене завершення "часткової" мобілізації в рф, президент росії володимир путін доручив створити ресурс із даними росіян, які перебувають або мають стати на військовий облік.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: