fbpx
Сьогодні
13:09 24 Лис 2022

У Міноборони розповіли про найскладніший напрямок на фронті за останній тиждень

Фото: Генштаб ЗСУ

На Донецькому напрямку, де росіяни постійно ведуть атаки, була та залишається найскладніша ситуація на фронті за останній тиждень. Проте на Херсонщині ворог готується до оборони.

Про це пише Рубрика, посилаючись на заяву заступниці міністра оборони України Ганни Маляр під час брифінгу.

"Найскладніша ситуація протягом минулого тижня і зараз зберігаються на Донецькому напрямку. Російські загарбники ведуть там наступальні дії.

Наші воїни мужньо тримають оборону, відбивають десятки російських атак, а іноді за день ЗСУ їх відбивали більш як 100", зазначила Маляр.

Заступниця міністра оборони додала, що після відведення угрупування військ з окупованих територій Херсонської області, ворог готується до оборони вздовж всієї лінії зіткнення.

"На Херсонщині путінська армія укріплює нові рубежі оборони та здійснює обстріли населених пунктів і наших позицій на правобережжі Дніпра", додала Маляр.

Нагадаємо, що російські війська після втечі з Херсону можуть посилити штурми на Донецькому напрямку.

Тим часом британська розвідка припускає, що рф намагатиметься зміцнити свої сили на Донбасі десантниками з-під Херсона.

Як писала Рубрика, на Донеччині за минулу добу українські Збройні сили відбили атаки російських військ, тим часом загарбники у тимчасово окупованому Криму активно виготовляють залізобетонні конструкції.

Окрім того, з початку повномасштабного вторгнення росії в Україну армія рф втратила у загальному підсумку понад 85 700 загарбників, лише за одну добу понад 300 вояк.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: