fbpx
Сьогодні
14:23 24 Лис 2022

Rozetka відновила роботу в Херсоні: серед перших замовлень ялинкові прикраси

Найбільший український онлайн-ритейлер відновив роботу першої точки видачі у звільненому Херсоні. Вона працює по вулиці Некрасова, 29.

Тут можна отримати онлайн-замовлення, купити з вітрини товари для нагальних потреб: харчові продукти, спальники, ковдри, павербанки, обігрівачі, плити та інше, приміряти речі у зручних примірочних, оплатити покупку карткою чи готівкою, повернути товар. А ще — підзарядити свої гаджети. Замовлення до точки видачі доставляють безплатно.

«Ми радіємо поверненню в Херсон разом з усіма українцями. Будемо робити все можливе, щоб скоріше відкривати більше магазинів і забезпечувати потреби міста. Не можу не сказати про неймовірних херсонців. Адже перші замовлення, які ми отримали, це не обігрівачі чи павербанки, а ялинкові прикраси!  Незламні, сміливі, чудові люди! Гордість працювати для них», — говорить Владислав Чечоткін, співзасновник Rozetka.

Від початку повномасштабної війни Rozetka відновила роботу понад 270 точок видачі товарів у Києві, Харкові, Миколаєві, Одесі та інших населених пунктах.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: