fbpx
Сьогодні
10:47 24 Лис 2022

Пригожин хоче передати до Європарламенту "закривавлену" кувалду у відповідь на можливе визнання його ПВК терористичною організацією

English version here

У відповідь на новину про можливе визнання ПВК "Вагнера" терористичною організацією її власник Євген Пригожин запропонував передати Європарламенту кувалду з бутафорськими слідами крові

Про це пише Медуза, пресслужба компанії Пригожина "Конкорд", відео з російських пабліків у Telegram.

Як зазначають, кувалду представник "вагнерівців" уже Пригожин передав пропагандистським блогерам.

Нагадаємо, що 22 листопада видання Politico повідомило, що депутати Європарламенту хочуть визнати приватну військову компанію "Вагнера" терористичною організацією.

Пресслужба "Конкорда" опублікувала у ВК і Telegram коментар Пригожина з цього приводу.

Пригожин

"Сьогодні я провів нараду командирів ПВК "Вагнер" і повідомив їм цю сумну звістку. Не знаю, яким законом керується Європарламент, але за нашим законодавством відсьогодні ми оголошуємо Європарламент розпущеним.

Але перш ніж ця процедура набуде законної сили, мені доручено передати в Європарламент інформаційний кейс. Якщо у вас є їхній контакт, пропоную зробити це спільно – підготувати і відправити", наголосив Пригожин.

Пригожин

Пізніше "Конкорд" пропонував ЗМІ та блогерам "взяти участь у надсиланні інформаційного кейса в Європарламент".

Надвечір 23 листопада пресслужба Пригожина повідомила, що "інформаційний кейс для відправки до Європарламенту передано представнику КІБЕР ФРОНТу Z".

А в російських пабліках у Telegram з'явилося відео передачі "кейса" – у футлярі для скрипки була "закривавлена" кувалда.

У пабліках повідомляють, що кейс з кувалдою, привіз на зустріч із блогерами, які називають себе "інформаційними військами росії", юрист Пригожина.

Нагадаємо, що саме кувалдою було вбито колишнього ув'язненого Євгена Нужина, якого завербувала ПВК для участі у війні в Україні, а сам він здався в полон. За даними ЗМІ, він повернувся в росію в результаті обміну, і там його стратили, розбивши голову кувалдою.

Рубрика:
Події Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: