fbpx
Сьогодні
19:30 24 Лис 2022

Нацбанк оприлюднив список відділень фінустанов, які будуть працювати навіть без світла

У Національному банку України повідомили про низку чергових відділень, які працюватимуть навіть за тривалої відсутності електроенергії

Про це інформує Рубрика. посилаючись на сайт Нацбанку.

У фінустанові розповіли про перелік:

  • 760 чергових відділень, розташованих у Києві,
  • 275 населених пунктах 22 областей.

У Нацбанку також зазначили, що ці відділення вже забезпечуються необхідним обладнанням та каналами зв'язку для безперервної роботи за відсутності електрики.

"Клієнти мають знати, куди вони можуть звернутися, щоб отримати власні кошти та необхідні фінансові послуги, фахову консультацію та підтримку, тепло та зв'язок", зазначив голова Нацбанку Андрій Пишний.

Очільник фінустанови додав, що банки формуватимуть графіки роботи чергових відділень у такий спосіб, щоб за необхідності вони стали "Пунктами незламності".

Знайти адреси чергових відділень можна за посиланням.

Що таке "Пункти незламності"?

Нагадаємо, що в Офісі Президента заявили про розгортання "пунктів незламності" по всій країні й показали, як вони виглядатимуть.

У деяких областях такі пункти вже запрацювали 23 листопада.

Як писала Рубрика, у багатьох населених пунктах України вже розгорнули 4 тисячі "пунктів незламності", де можна отримати гарячі напої та їжу, зігрітися, зарядити телефон, а також скористатися інтернетом.

Саме такі перші пункти запрацювали у звільненому від окупантів Херсоні.

У столиці України влада закликала представників бізнесу створювати власні пункти обігріву , а також в Києві розпочали розгортати перші пів тисячі "Пунктів незламності". 

Мапа цих пунктів вже доступна на спецпорталі nezlamnist.gov.ua.

На сайті та в усіх пунктах можна буде дізнатися, де працює найближча АЗС, банківське відділення, аптека або магазин. Кількість таких пунктів надалі зростатиме.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: