fbpx
Сьогодні
14:08 24 Лис 2022

Лукашенко вирішив, що "прості" українці вкрай незадоволені президентом України Зеленським

English version here

Оскільки більшість пересічних українців часто перебувають без світла, частково без води та опалення, то вони нібито вже почали пред'являти претензії президенту Володимиру Зеленському через це, і пізніше народ саме у нього спитає, чому "в нього на території війна".

Про це заявив самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко, пише провладний Telegram-канал "Пул первого", який публікує відеоінтерв'ю Лукашенка російським ЗМІ.

"Я за Україною спостерігаю. Сьогодні вже населення України, незважаючи на те, що вони там нас ненавидять – росію, частково Білорусь та інше – починають своєму керівництву пред'являти претензії.

Коли у людей поїсти нічого, коли холодно вдома, коли знищено всю інфраструктуру практично – прості люди страждають. А тут альтернатива – хлопці, ідіть сідайте за переговори", зазначив Лукашенко.

Самопроголошений президент заявив, що "Зеленському, може, і добре – вийшов там у маєчці чи то в непраній тривалий час кофтині, привітав, комусь руку потиснув – і йому на 200 млн. дол підкинули "Хаймарси" і ще якісь "Джавеліни"".

Лукашенко вважає, що "Зеленському простіше – він ситий, нагодований, не страждає без електрики та інше", тоді як "мільйони українців страждають".

"І те що конфлікт, війна в нього на території – подивитеся – за рік-два народ його буде звинувачувати: "Чому ти зробив так, що війна почалася. Тут питання не в тому, хто правий, хто винний. (А в тому – ред.) чому в тебе на території йде війна?", наголосив самопроголошений лідер РБ.

Лукашенко знову заявив, що Зеленському потрібно піти на мирні переговори з країною-агресором росією.

Як писала Рубрика, раніше Лукашенко заявив, що президент України Зеленський має зупинитися і піти на мирні переговори з країною-агресоркою росією, якщо хоче уникнути величезних жертв і повного знищення України.

Довідка

Згідно з опитуванням Національного демократичного інституту, оприлюдненим на сайті КМІС, 97% українців довіряють Збройним силам і 85% – довіряють керівництву країни.

Ці результати опитування Національного демократичного інституту, оприлюднені на сайті КМІС.

Раніше Президент України Володимир Зеленський у своїй промові на саміті Групи двадцяти розповів про те, як Київ бачить шлях до припинення війни і вирішення створених війною глобальних проблем. Він запропонував формулу миру з десяти кроків.

Радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк вважає, що росія буде справді готова вести переговори після деокупації Донецька чи Луганська.

14 листопада президент Володимир Зеленський у деокупованому Херсоні заявив, що Україну цікавить мир на всій території країни, а територія інших країн її не цікавить.

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний наголосив, що Україна за жодних умов не зупиниться на шляху звільнення своїх територій і не прийме жодних компромісних рішень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: