fbpx
Сьогодні
20:48 23 Лис 2022

Рятувальники розгорнули в Україні вже понад 800 пунктів незламності

Рятувальники розгорнули в Україні вже понад 800 пунктів незламності, додаткові стаціонарні пункти запрацюють у найближчі години.

Про це заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко повідомив у Телеграмі.

"Провели оперативну нараду з очільниками областей та міст, представниками ДСНС, Міненерго, Мінрегіону, Мінекономіки та Нацбанку. Найголовніше питання, звісно – енергетика та робота фахівців по її відновленню, а також оперативне розгортання пунктів незламності (ПН). Станом на зараз рятувальники розгорнули вже понад 800 ПН. Буквально в найближчі години запрацюють додаткові стаціонарни пункти незламності", – зазначив Тимошенко.

Він додав, що фахівці "Укренерго" працюють над відновленням живлення в усіх регіонах. "Десь вдається швидше, а де-не-де для цього треба більше часу. Ми сподіваємось, що вже зранку міста почнуть поступово отримувати електроенергію", – зауважив представник ОП.

Тимошенко наголосив, що передусім необхідно забезпечити живленням об'єкти критичної інфраструктури – водоканали, підприємства теплової комунальної енергетики, лікарні тощо.

За його словами, ситуація в країні складна, але контрольована.

Довідка

23 листопада пообіді російські війська вкотре здійснили масовану атаку по території України, є влучання по об'єктах інфраструктури та житлових будинках.

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: