fbpx
Сьогодні
18:18 21 Лис 2022

На Львівщині збираються запровадити е-квиток на приміські автобуси, такого ще не має ніде в Україїні

Фото: КМДА

Львівська область запроваджує е-квиток у приміських та міжміських автобусних маршрутах, які курсують в межах області. Такого ще не має ніде в Україні.

Про це повідомив у Telegram голова Львівської ОВА Максим Козицький.

Козицький зауважив: "Сьогодні відбулося заключне засідання конкурсної комісії з відбору інвестора (оператора) для впровадження автоматизованої системи обліку оплати проїзду у приміських та міжміських автобусних маршрутах загального користування Львівської області незалежно від форми власності".

За його словами, конкурсна комісія визначила переможцем компанію ТОВ "Смарт-Тикет Технолоджи".

Інвестор за свої кошти закупить валідатори і встановить їх на приміські та міжміські автобуси, які курсують на території Львівської області.

Козицький пояснив: "Реалізація цього проєкту займе орієнтовно 6 місяців. Е-квиток дозволить зробити обіг коштів у громадському транспорті Львівщини максимально прозорим, буде чіткий облік пільговиків, купляти квитки за проїзд можна буде через мобільний додаток".

Він додав, що крім компанії, яка перемогла, за можливість впроваджувати е-квиток на Львівщині змагалися: ТОВ "МД Софт", ТОВ "Гіс-Сервіс", ТзОВ "Ізі софт", ТзОВ "Центральний маршрутизатор".

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: